Uitreiking 13 juni 2017

Uitreiking donaties Coöperatiefonds

Op dinsdagmiddag 13 juni ontvingen 11 verenigingen en stichtingen een cheque voor een donatie uit het Coöperatiefonds. Alle gelukkigen waren bij de uitreiking aanwezig in het kantoor in Delft. Na een welkomstwoord van Jolanda den Breejen, manager dagelijkse bankzaken, gaf Eva van Etten, lid van de ledenraad én de themagroep Coöperatiefonds, een toelichting op het proces.

Vervolgens reikte Jolanda den Breejen, manager dagelijkse bankzaken, de cheques uit. In totaal voor een bedrag van € 19.450,--. Het leverde een heleboel blije gezichten op tijdens een gezellige middag waarbij weer eens bleek hoeveel raakvlakken de organisaties met elkaar hebben. Dit leidde tot leuke gesprekken onderling.

De cheques zijn uitgereikt aan de volgende organisaties:

Gemeente Lansingerland
Stichting Jong Perspectief
Oratoriumkoor Cantando
Stichting Vrienden van de Van Oldenbarnevelthoeve

Gemeente Pijnacker-Nootdorp
Stichting Jeugdland Pijnacker
Stichting Octant Nootdorp
Stichting Vrienden van De Dansacker
Stichting Vrienden Manege Craeyenburch
SV RKDEO
Nootdorpse Vakantieweek

Gemeente Delft & Midden-Delfland
Boerol Schipluiden
Stichting TOV Delft


Hoe werkt het Coöperatiefonds?
De themagroep Coöperatiefonds, bestaande uit ledenraadsleden van onze bank, behandelt de aanvragen en toetst deze aan de criteria. Bij toekenning van een donatie vindt de uitreiking van de donatie tijdens een feestelijk persmoment plaats. De bank stelt in totaal € 50.000 beschikbaar voor het Coöperatiefonds.

De themagroep Coöperatiefonds behandelt twee keer per jaar aanvragen uit het Coöperatiefonds, in mei en oktober.